تحولات منطقه

سینمای ایران در هفته بیست‌ونهم سال با جذب بیش از ۵۹۸ هزار مخاطب، به فروشی بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان رسید؛ «خانوم والده» ساخته سهیل موفق نیز با اختلاف در صدر فیلم‌های پربیننده قرار گرفت.

فروش ۷۵ میلیاردی سینما در یک هفته /  «خانوم والده» صدرنشین شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آمار فروش سینماهای کشور در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۷ مهرماه نشان می‌دهد که در این مدت ۵۹۸ هزار و ۴۳۱ نفر به تماشای فیلم‌ها نشستند و مجموع فروش سینماها به ۷۵ میلیارد و ۴۷۵ میلیون تومان رسید.

بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا)، فیلم سینمایی «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با جذب ۳۶۵ هزار و ۱۷۲ مخاطب، پربیننده‌ترین فیلم هفته بود. انیمیشن «سفینه نجات» ساخته هادی محمدیان با ۷۸ هزار و ۲۶۵ مخاطب در رتبه دوم قرار گرفت.

فیلم «اسکورت» به کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا با ۴۵ هزار و ۳۶۷ مخاطب، «زنده‌شور» ساخته کاظم دانشی با ۳۶ هزار و ۶۷۵ مخاطب و «استخر» به کارگردانی سروش صحت با ۳۰ هزار و ۱۴۳ مخاطب، دیگر آثار حاضر در فهرست پنج فیلم پربیننده هفته بودند.

در میان پردیس‌های سینمایی نیز کوروش با میزبانی از ۲۳ هزار و ۶۱۷ نفر در رتبه نخست قرار گرفت. پردیس ایران‌مال با ۲۰ هزار و ۳۲۲ مخاطب، سیمرغ مشهد با ۱۱ هزار و ۸۵۰ نفر، اکومال کرج با ۱۱ هزار و ۸۰۵ نفر و آزادی با ۱۱ هزار و ۷۲۲ مخاطب، رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص دادند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha